pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

rb
rb
1 21.09.2021 12:16:00

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z MARKOM ŠULERJEM sva se slišala …

Martin Metelko
Nekdanji športni direktor se je odzval na dogajanje pod Kalvarijo, nogometna javnost na sončni strani Alp nestrpno pričakuje ime novega trenerja.

Njegov duh je v Ljudskem vrtu nenehno prisoten in nedvomno bo tako ostalo še zelo, zelo dolgo. O razlogih ni treba razpredati, hkrati se mnogi navijači sprašujejo, kako bi se v nastalem položaju odzval Zlatko Zahović. In kaj meni o trenutnih razmerah? "Stanje ni rožnato, ampak mi navijači znamo stopiti skupaj in pomagati klubu s pozitivno energijo, da se stvar obrne. To je naša dolžnost kot meščanov Maribora. Da ne bo ostalo samo pri besedah," je odvrnil ob našem klicu.

Na uho nam je prišla informacija, da naj bi se v teh dneh pogovarjal z Markom Šulerjem. "Drži, slišala sva se," je pritrdil Zlatko Zahović in v isti sapi poudaril, da ne zato, da bi 38-letnemu Korošcu karkoli svetoval. "Ne, nisem mu dajal nikakršnih nasvetov. Pogovarjala sva se kot nekdanji športni direktor in nekdanji igralec. Izmenjala sva zgolj nekaj mnenj, ker vem, da mu ni lahko. Vseeno je to Maribor, daleč največja športna institucija v Sloveniji. In kakorkoli se bo na koncu odločil, bo to izzvalo polemike. Ker je to pač Maribor, vedno je bilo tako in tako bo ostalo."

Nekateri se bojijo, da je sezona že izgubljena. "Zame je sezona vedno izgubljena, kadar ne prideš do četrtega kroga evropskih kvalifikacij. Takšen je moj pogled, vendar je obenem dejstvo, da je imel Maribor v dozdajšnjem delu sezone ogromno smole. Žoge, ki so šle ven iz gola, so zavile v našo mrežo, Maribor je kaznovan tako rekoč za vse. Zdi se mi, da vsaka žoga usmerjena proti mreži tam tudi konča. Ali se odbije od nekoga ... Bilo je res obilo smole, ki traja že kar nekaj časa. Ko se Mariboru to dogaja, je to posledica negativizma okrog kluba. Zato apeliram na vse navijače: dajmo klubu pomagat s pozitivnim razmišljanjem in podporo."

Članki iz rubrike