mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu / Ekipa SN
nu / Ekipa SN
6 03.04.2023 08:36:33

Veliko Čeferinovo razkritje, ki bo zatreslo vse: Barca? Njeno stanje je zelo resno, eno najbolj resnih v ...

Martin Metelko
Aleksander Čeferin je v velikem intervjuju za tiskano izdajo Ekipe SN spregovoril tudi o težavah, v katerih se je znašla Barcelone.

V ponedeljkovi tiskani izdaji Ekipe SN si lahko preberete obširen intervju z Aleksandrom Čeferinom, v katerem je eden najvplivnejših Slovencev pojasnil marsikaj. Predsednik Uefe je spregovoril brez dlake na jeziku, se dotaknil številnih tem, seveda se nismo izognili tudi tistim najbolj vročim.

Eno pogostejših vprašanj v svetu nogometa je brez dvoma tisto, kaj čaka Barcelono. Katalonski velikan se je pred časom znašel v težavah zaradi podkupovalne afere, ko naj bi nakazal več milijonov enemu od vodilni v španski sodniški organizaciji. Uefa je sprožila postopke, po Čeferinovih besedah pa gre za zelo resno zadevo.



"Neposredno tega seveda ne morem komentirati iz dveh razlogov. Prvič, ker imamo neodvisno disciplinsko komisijo. In drugič, ker se s to zadevo nisem podrobno ukvarjal. Nekaj pa vendarle lahko rečem. Kolikor sem informiran, je stanje izjemno resno. Tako resno, da gre po moji oceni za eno najbolj resnih v nogometu, odkar sem vanj vpleten. Na ravni španske lige je zadeva seveda zastarala in ne more imeti tekmovalnih posledic, medtem ko potekajo postopki na ravni španskega civilnega tožilstva. Enako velja za Uefo, tudi pri nas ni nič zastaralo," je med drugim v edinemu slovenskem športnemu časniku razkril predsednik Uefe.

VELIKI INTERVJU Z ALEKSANDROM ČEFERINOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike