bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

nu
nu
17 02.02.2023 06:33:49

Barcelona do zmage z goljufijo? Tekmec ogorčen, trener Pellegrini brez zadržkov: Glejte, kaj so naredili! (video)

Profimedia
Nogometaši Barcelone so v zaostali tekmi 17. kroga španske lige v Sevilli premagali Betis z 2:1. V četrtek bo na sporedu še ena zaostala tekma tega kroga, drugouvrščeni Real Madrid bo gostil Valencio.

Betis in Barcelona sta v prvem deli pokazala kar všečno predstavo, ki pa ni prinesla zadetkov. V drugem delu pa so gosti, ki so imeli žogo precej več v posesti, povedli v 65. minuti, po podaji Alejandra Baldeja je zadel Raphinha. Ravno ta zadetek je v javnosti dvignil nemalo prahu, brez zadržkov pa je po tekmi spregovoril trener Betisa Manuel Pellegrini, ki ogorčenja ni skrival. "To je bila dobra tekma, ampak mimo prvega zadetka ne moremo. Najprej sodnik ni dosodil prekrška nad Aitorjem Ruibalom, kmalu zatem pa je dosodil prekršek v korist Barcelone. Ampak njeni igralci so ga izvajali dvajset metrov stran od mesta, kjer je bil storjen, tega nismo pričakovali in smo bili nepripravljeni," je dejal izkušeni čilenski strateg.


Prvi strelec lige Robert Lewandowski je prednost Kataloncev podvojil v 80. minuti, nekaj upanja domačim pa je dal avtogol Julesa Koundeja v 85. minuti. Toda Barcelona je zadržala prednost do konca, zdaj je na prvem mestu pri 50 točkah.

Real Madrid je s tekmo manj pri 42, sledijo pa Real Sociedad (39), Atletico Madrid (34) ter Villarreal in Betis (po 31).

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike