profimedia-0344545381 Svet24.si

FOTO: Putin družinam mobiliziranih zagotavlja 5 ...

Jasleen Kaur, singh Svet24.si

FOTO: Delavec v sadovnjaku našel trupla ...

Kustrin1 Necenzurirano

Kuštrinovi prvoborci delajo pri zasebnikih

jansa putin re Reporter.si

Izrojena slovenska desnica: kako se Janez Janša ...

olimpija green dragons Ekipa24.si

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz ...

teja-kralj Njena.si

Exatlon: Teja v bolečinah, a z veselo novico

vincic Ekipa24.si

Uh, kaj mu počnejo navijači Barce! Slovenskemu ...

nu
nu
0 22.09.2022 09:32:33

Neverjetno težko je. Imam ... Shakira prvič javno o cirkusu, ki ga preživlja po razhodu s Piquejem!

Profimedia
Svetovna glasbena zvezdnica Shakira se je prvič javno razgovorila o težkih trenutkih.

Kolumbijska pevka Shakira je ena najbolj priljubljenih glasbenic današnjega časa. V zadnjem obdobju ji ni lahko, razšla se je s svojim dolgoletnim izbrancem in zvezdnikom Barcelone Gerardom Piquejem, za nameček pa so jo španske oblasti obtožile utaje davkov.

Novico o razhodu sta španski branilec in pevka v javnost poslala sama in ob tem prosila za zasebnost, a zgodilo se je ravno nasprotno. S tem sta še bolj pritegnila pozornost javnost, novinarji pa jima sledijo na vsakem koraku. Nastal je pravi cirkus, prvič po razhodu pa je Shakira spregovorila javno."Oh, zelo težko je govoriti o tem, še posebej, ker o tej situaciji prvič govorim v intervjuju. Bila sem tiho in samo poskušala vse predelati. Težko je bilo, ne samo meni, tudi mojim otrokom. Neverjetno težko. Imam paparaca, ki kampira pred mojo hišo, štiriindvajset ur na dan, sedem dni v tednu. Ni ga kraja, kamor bi se lahko skrila, razen v svoji hiši," je Shakira povedala v intervjuju in dodala, da se močno trudi zaradi svojih dveh sinov, ki jih ima s slavnim nogometašem.

Razkrila je, da je zaradi Piqueja začasno prekinila s svojo kariero, življenje pa se ji je obrnilo na glavo. "Vedno sem živela kot umetnica, ki je neprekinjeno potovala, hodila na različne konce sveta, imela turneje in različne predstave. Vedela sem, da se moram zaradi sinove šole ustaliti v Barceloni in biti tam zanj in za Gerarda ter nato tudi za Sasho," Shakira ni skrivala, kaj je naredila za svojega zdaj že nekdanjega partnerja.

Značke: shakira, pique

Članki iz rubrike