Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
0 13.10.2021 19:57:14

V GLAVO! Madridsko sodišče odredilo ARETACIJO francoskega zvezdnika!

Profimedia
Branilec francoske reprezentance Lucas Hernandez bo moral v zapor, je odločilo sodišče v Madridu.

Član Bayerna je kršil pogojno kazen, izrečeno leta 2017. Petindvajsetletni nogometaš je bil aretiran pred štirimi leti, ker je kršil sodno prepoved približevanja nekdanjemu dekletu, ki se je prej pritožilo zaradi nasilja. Hernandez bi moral na sodišče v torek, ker se je pritožil na kazen.

Hernandez je član bavarskega velikana od leta 2019, tja pa je prišel iz madridskega Atletica, ki je zanj prejel 80 milijonov evrov odškodnine. Hernandez je v tej sezoni zbral štiri nastope v bundesligi, dva pa v ligi prvakov. Za izbrano vrsto je zbral 29 nastopov, zadnjega je vknjižil v polfinalu lige narodov pred šestimi dnevi.



Po nasilnem obračunavanju je bila kaznovana tudi njegova boljša polovica Amelia Ossa Llorente, s katero je zdaj poročen. Hernandezu je bil odrejen šestmesečni zapor in bo lahko izbiral, kje bo odslužil kazen, v zaporu pa se bo moral prostovoljno javiti deset dni po prihodu na sodišče.

Leta 2017 sta se zaljubljenca tako sprla, da je prišlo do pretepa, pri čemer so dekle zaradi manjših poškodb oskrbeli v bolnišnici. Nihče od njiju ni vložil tožbe, a je bila obema odrejena sodna prepoved  približevanja. Hernandez je bil obtožen nasilnega vedenja in je dobil šestmesečno zaporno kazen, Llorentejeva pa mora zaradi nasilja, napada in uničenja lastnine 31 dni opravljati družbeno koristno delo.

Članki iz rubrike