reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
1 24.09.2021 07:35:53

Je BARCELONA po tej tekmi dosegla dno?! Navijači izgubljajo živce, je res VRHUNEC 'cirkusa'! (video)

Profimedia
Nogometaši Barcelone po klubski krizi še kar iščejo svojo formo.

V španskem prvenstvu so pozno ponoči na tekmi brez golov na gostovanju v Cadizu iztržili le točko in že tri kroge čakajo na zmago. V končnici so imeli težko delo, saj so v 65. minuti ostali brez Frenkieja de Jonga, ki je prejel še drugi rumeni karton, a že pred tem na zelenici niso potrdili vloge favorita. Še več, na koncu jih je reševal vratar Marc-Andre ter Stegen in jim zagotovil vsaj točko. V sodnikovem podaljšku pa je lepo priložnost za preobrat in zmago Kataloncev zapravil Memphis Depay.


V primeri division je Barcelona zdaj na sedmem mestu z devetimi točkami in za večnim tekmecem, madridskim Realom, zaostaja za sedem točk, a ima tudi odigrano tekmo manj. Španski mediji zato že namigujejo na možno menjavo trenerja Ronalda Koemana, za katerega je znano, da nima dobrega odnosa s predsednikom kluba Joanom Laporto. Prvi namigi so se pojavili že po porazu Barce z Bayernom v ligi prvakov (0:3), ekipa pa je zdaj neuspešna tudi v domačem prvenstvu.

Za pomiritev položaja se trudijo vsaj nogometaši. Izkušeni 34-letni Gerard Pique je po tekmi za španske medije dejal: "Gremo skozi težko obdobje, kakršnega nismo vajeni. Vsi si želimo zmag. Zdaj pa se lahko pritožujemo ali pa še bolj trdo garamo. Igralci pa smo v prvi vrsti tukaj zato, da garamo."

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike