Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
4 29.05.2023 21:50:03

Dončić si je želel v živo ogledati finale evrolige, to so na nor način preprečili navijači!

Profimedia
Luka Dončić si je želel v živo ogledati finale evrolige v Kaunasu, v katerem je igral njegov nekdanji klub Real Madrid, toda to so mu preprečili navijači Olympiakosa, Realovega rivala v finalu.

Iz ZDA prihaja zelo nenavadna zgodba, v glavni vlogi pa je slovenski superzvezdnik Luka Dončić. Kot so poročali številni mediji onstran luže, si je as Dallas Mavericksov na vsak način želel ogledati finale evrolige v Kaunasu, a mu to na koncu ni uspelo, za kar pa naj bi bili najbolj 'zaslužni' navijači Olympiakosa. 


Omenjeni mediji so se namreč razpisali o tem, da je Dončić želel v Kaunas prispeti s privatnim letalom, a da na lokalnem letališču v Kaunasu enostavno ni bilo prostora, da bi lahko pilot njegovo letalo tam tudi parkiral. Razlog? Številni čarterski poleti, s katerimi so Grki, ki ljubijo rdeče-belo barvo, množično drli v Kaunas podpreti svoje ljubljence. Kar okrog 7 tisoč grških navijačev je namreč v velikem finalu vzpodbujalo svoje ljubljence. 

Luka je tako napet finale, ki ga je s košem v zadnji sekundi dobil Real, moral spremljati od doma, a je vseeno našel način, da se s svojimi nekdanjimi soigralci poveseli v garderobi. Z Rudyjem Fernandezom sta namreč opravila videoklic, v katerem je Slovenec seveda čestital svojemu nekdanjemu klubu za nov naslov evropskega klubskega prvaka.

Članki iz rubrike