Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

ku
ku
0 17.10.2017 09:58:43

Goran Dragić ISKRENO in ČUSTVENO kot še nikoli o psihični izpraznjenosti: Kaj se je dogajalo z mano? Skušal bom opisati ...

Natanko en mesec mineva od zgodovinskega uspeha slovenskih košarkarjev, ki so v Istanbulu osvojili zlato na evropskem prvenstvu, pred kapetanom Goranom Dragićem pa so novi izzivi. V noči na četrtek ga čaka prva tekma v NBA.

Njegov Miami se bo v uvodu v novo sezono pomeril z Orlandom, lačen tekem in novih zmag pa je po pestrem poletju tudi Goran Dragić, od katerega po zlatu s Slovenijo tudi v Miamiju veliko pričakujejo. S svojo kakovostjo in izkušnjami bo vsekakor eden od nosilcev igre, prvič pa je kapetan slovenske reprezentance spregovoril o svoji predvsem psihični izmučenosti po velikem uspehu.

"Če sem povsem iskren, sploh ne vem, kako bi opisal to čustvo. Bom poskušal. Kaj takega sem doživel prvič v svoji karieri. Veliko sem počival, veliko sem se pogovarjal, da bi videl, v kakšnem stanju se trenutno nahajam. Vsa čustva sem dal iz sebe. Mislim, da lahko po tem naredim korak naprej. Težko opišem, kaj se je pravzaprav dogajalo z mano. Toda, ko si enkrat na vrhu in končno osvojiš nekaj velikega, potem nekako ne veš, kako to še enkrat ponoviti," je svojo dušo izlil Dragić, ki je izpustil večino pripravljalnih tekem, da bi bil čim bolj spočit pred tistim pravim začetkom. 

Prav pomanjkanje tekem v zadnjem mesecu dni ga je naredilo še bolj lačnega zmag in igranja, popolno srečo pa je dosegel pred nekaj dnevi, ko se mu je v Miamiju pridružila družina - žena Maja, sin Mateo in hčerka Victoria. "Mesec in pol jih nisem videl, sicer sem bil doma nekaj dni, toda to ne šteje. V petek ob sedmih zjutraj sem zaslišal klice 'očka, očka', naposled je bila prava hrana na mizi ... Bil je res lep konec tedna. Otroka imata res rada bazen. Nikoli nočeta iz njega. Ko ju vzameš iz bazena, začneta jokati. Zato ju vržem nazaj in takoj nehata," je zanimivo anekdoto razkril Dragić. 

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike