GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
19 22.09.2022 11:18:56

Noro razkritje! Žena našega reprezentanta pred EuroBasketom hotela v Nemčijo, sledil je šok! Neverjetno ...

Zanimivo razkritje oddaje Preverjeno na Pop TV.

Omenjena oddaja je v torek zvečer pripravila zanimivo zgodbo o ozadju družinskega življenja slovenskih košarkarskih reprezentantov, več kot očitno je bil velik del materiala posnet, preden so se fantje odpravili na evropsko prvenstvo v Nemčijo. Jasno, šlo je za še enega od projektov, ki bi bil videti neprimerno bolje, če bi se v skladu s pričakovanji v Nemčiji končalo z zlato kolajno. Tako je zgodba pač ostala in zvenela drugače od želenega, poleg tega je imela tudi nekaj kar neprijetnih delov. 

Najbolj neprijeten je bil zagotovo tisti zaključni, ki je spremljal prijateljski odnos boljših polovic reprezentančnega centra Žige Dimca in še enega slovenskega košarkarja Gregorja Hrovata. kot je razvidno iz prispevka, sta iskali načine in rezervacije za skupno pot na prvenstvo v Nemčijo in se odločili, da bosta izpustili četrtfinale ter potovali na polfinale. "Bova šli petnajstega septembra, da bova tam en dan prej," je še ugotovila ena od njiju. 

Slovenska reprezentanca polfinala seveda ni nikoli videla, izpadala je 14. septembra in se je 15. že vračala domov. Še bolj boleči so bili odpravljanje in morebitne rezervacije seveda za Hrovatovo boljšo polovico. ne samo da njen izbranec ni videl polfinala v Berlinu, temveč je povsem nepričakovano v zadnjem trenutku izpadel iz izbrane vrste, v kateri je prednost pred njim dobil Luka Rupnik.  

Značke: hrovat, žena, slovenija

Članki iz rubrike