tone vogrinec Odkrito.si

Hčeri Toneta Vogrinca zapustili Slovenijo

Eurofighter Typhoon italijanska vojska Svet24.si

Nov evropski lovec na obzorju

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

vremenska sprememba, nevihta Svet24.si

Pred prazniki še vsaj en vremenski obrat

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

tomaz natasa Njena.si

Je ta tekmovalec res krivec za slabe rezultate ...

bk
bk
0 17.06.2017 09:25:30

Živijo, Tomaž. Potrebuješ glavnega trenerja?

arhiv Ekipe SN
Ne dvomimo, da se ga ne bi spomnili. Pri Olimpiji ter nato tudi pri Jesenicah je navsezadnje pustil velik pečat, četudi ne samo športnega. A stari znanec slovenskih ledenih ploskev Todd Elik, kot kaže, v Sloveniji še ni rekel zadnje, nedavno je pokazal željo, da se spet vrne na sončno stran Alp.

Četudi še ni uradno in stoodstotno potrjeno, da bo imel naslednik propadajočega HDD Olimpija, HK Olimpija, člansko moštvo ter da bo nastopal v ligi AHL, o tem skoraj ne gre več dvomiti. V včerajšnji številki Ekipe SN je tudi predsednik HK Olimpija Tomaž Vnuk o tem projektu govoril z nadvse spodbudnimi besedami in dejal, da bo do konca meseca vse pripravljeno za novo hokejsko zgodbo na slovenskih tleh.

S proračunom – klub si je zadal, da zbere 550 tisoč evrov –, ki je za slovenski hokejski prostor dejansko razkošen, bo člansko moštvo HK Olimpija delovalo kot profesionalno, da se pod Rožnikom ne šalijo, pa dokazuje tudi dogovor z dolgoletno prvo hobotnico našega hokeja Robertom Kristanom. Imena preostalih oklepnikov bodo znana kmalu, tudi trenerjevo bo sledilo v kratkem.

Vnuk nam je sicer zatrdil, da bo trener prišel iz slovenskega prostora, toda kaj pa, če … V četrtek nam je Vnuk ob srečanju namreč pokazal zanimivo sporočilo, ki ga je prejel na svoj mobilni telefon. Ni kaj, hokejski svet je zelo majhen, novice o takih in drugačnih spremembah na raznolikih ravneh te športne panoge hitro zaokrožijo po zemeljski obli in tako so vesti o novem ljubljanskem projektu prišle tudi na uho Todda Elika.

Slednji je namreč Vnuku poslal sporočilo z neposrednim vprašanjem: »Živijo, Tomaž. Slišal sem, da gradiš novo člansko moštvo. Potrebuješ glavnega trenerja?«

VEČ O MOREBITNI VRNITVI RAZVPITEGA KANADČANA SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: olimpija, todd-elik

Članki iz rubrike