kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
3 24.03.2020 14:47:11

Razgrajači?! Pa kaj še! Ta gesta SLOVENSKE navijaške skupine zadene naravnost v SRCE!

Jurij Kodrun
V Jesenicah so poskrbeli za lepo gesto.

V kriznih časih so predvsem zdravstveni delavci, ki delajo nadure, da bi pomagali pomoči potrebnim, tisti, ki potrebujejo največ naše pomoči. Tega se še kako zavedajo tudi v hokejskem klubu Jesenice, kjer so imeli primer pozitivnega hokejista, zdaj pa so se navijači izkazali z izjemno gesto.


"V teh dneh, ko nas večina čas preživlja doma, pa so virusu vsakodnevno izpostavljeni predvsem zdravstveni delavci, policisti, gasilci in ostali, ki si zaradi narave svojega dela ne morejo privoščiti, da bi se zaprli med zidove svojega doma. Njihovo delo je odgovorno in vsakodnevno rešuje življenja mnogih. Zato je še toliko bolj pomembno, da spoštujemo njihova žrtvovanja, in če je le možno, ostanemo doma. Ob vseh težavah, ki jih je v naša vsakodnevna življenja prinesel virus, velikokrat pozabljamo, da so predvsem zaposleni v bolnišnicah in zdravstvenih domovih za ceno reševanja življenj zapustili svoje družine.

V našem klubu smo zaradi nedavnih dejanj izjemno ponosni na člane naše navijaške skupine Red Steelers Ultras Jesenice in na našega sponzorja Gostilnico in pizzerijo Chilli. Člani navijaške skupine so najprej nasproti SB Jesenice obesili transparent v podporo vsem zdravstvenim delavcem, danes pa so skupaj z Gostilnico in pizzerijo Chilli zdravnikom in medicinskim sestram dostavili kar 30 pic. Vsekakor je bila to gesta, ki si zasluži vse spoštovanje in je hkrati tudi dokaz, da je kljub težkim časom čut za sočloveka na Jesenicah še vedno prisoten. Upamo, da bosta ti dve potezi navdihnili še koga, člani hokejskega kluba pa se jim bomo s podobno potezo pridružili že kmalu in se s tem zahvalili zdravstvenemu osebju SB Jesenice," so med drugim zapisali na spletni strani kluba.

Značke: jesenice, pomoč

Članki iz rubrike