900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

hu
hu
3 14.05.2019 11:32:28

JESENIŠKI HOKEJSKI UPOR! Navijači železarjev ZAGROZILI z VOJNO (foto)

www.alesfevzer.com
Da so pred najslovitejšim gorenjskim klubom znova pestri tedni, smo že poročali.

Jeseniški hokej se je po ravnokar končani sezoni znova znašel na razpotju. Pred kratkim smo v tiskani izdaji Ekipe SN (nato pa tudi na spletni strani) objavili pogovor s predsednikom Sija Acronija Jesenic Anžetom Pogačarjem, ki je pojasnil, da se na ravni gorenjskega hokejskega ponosa spet ne obetajo prav nič lepi časi.

Predvsem je Pogačar izpostavil pomoč oziroma veliko premajhno pomoč občine Jesenice, ki prvemu moštvu vsako sezono krije zgolj stroške uporabe dvorane Podmežakla. Vodstvu železarjev je zdaj dovolj životarjenja, ki se iz sezone v sezono samo nadaljuje in Pogačar je za tiskano izdajo našega časnika dejal, da zdaj čakajo na odločitev občine, ki se mora odločiti, ali bo članski hokej podprla (mlade kategorije so 'pokrite') ali pa bo ugasnil še en klub.

Ker odgovora občine še ni bilo, se je zdaj tudi "ulica" odločila, da pove svoje. Ta teden so tako navijači Jesenic po mestu razobesili razne transparente, s katerimi so jasno in glasno izrazili svojo željo.

Na transparente so zapisali "Jesenice so mesto hokeja", "Hočemo hokej", "Podpora HDD Jesenicam, zdaj!" ter najbolj ostrega, ki ga lahko jemljemo kot grožnjo: "Hokej ali vojna"!

Na facebook strani Red Steelers Ultras Jesenice so navijači objavili tudi fotografije, ob tem pa so zapisali:

Akcija AFERA PLAVŽAR v polnem teku. 

Včeraj smo Jesenice okrasili s protestnimi napisi namenjeni proti Občini Jesenice. Vsi dobro vemo, o čem se gre. Sporočilo vsem na občini pa glasno in jasno "HOKEJ ALI VOJNA!?".

5 let smo vas trpeli! 5 let ste imeli možnost podpret sveti klub Jesenic! DOVOLJ!!! Do konca meseca maja imate čas in zadnjo priložnost, da klubu izkažete vso podporo. V kolikor tega ne storite, vsem vam na občini napovedujemo vojno.

P.S. komentar na intervju svetnikov v članku objavljenega na Jeseničan.si: " Se sploh ne čudimo zakaj je tako, kot je na občini. Pa tudi na Jesenicah. Namesto, da bi stopili skupaj in kaj storili za dobro jeseničanov, se raje med seboj prepucavate, kdo je kriv... KRIVI STE PA VSI DO ZADNJEGA!"

Galerija

Članki iz rubrike