miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

sta
sta
0 26.02.2019 21:30:32

Jeseničani so se znesli nad Milančani

Drago Cvetanovič
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so na tekmi alpske lige premagali Milano s 7:0 (3:0, 3:0, 1:0).

Jeseničani so imeli na zadnjih tekmah precej težav z učinkovitostjo, kar je bilo še posebej opazno na prejšnji domači tekmi z Lustenauom, ko kljub kar 49 strelom proti vratom tekmecev niso zmagali. Danes so to vendarle popravili, proti eni najslabših ekip v ligi, predzadnjemu Milanu, so se domači napadalci dodobra razigrali in na koncu dosegli sedem golov.

V nekoliko pomlajeni zasedbi so podobno učinkovito sicer zaigrali že dan prej, ko so na prvi četrtfinalni tekmi domačega prvenstva premagali Mariborčane s 13:0.


Za devetouvrščeno ekipo lige zadnje tekme rednega dela regionalnega tekmovanja nimajo več kakšnega posebnega pomena, saj je že nekaj časa jasno, da ne morejo priti neposredno v končnico, ampak se bodo zanjo borili v kvalifikacijah, v katerih sodelujejo ekipe, ki so uvrščene od 5. do 12. mesta.

Danes je bilo hitro jasno, da se bo večer v Podmežakli za Milančane slabo končal. Domači so se po zadržanem začetku prebudili v drugi polovici prve tretjine, v polno sta zadela dvakrat Blaž Tomaževič in Mathieu Gagnon. Miha Brus je potem nadaljeval strelske vaje domačih v drugi tretjini z dvema zadetkoma, do konca tekme sta zadela še Luka Bašič in Tadej Čimžar.

To je bila zadnja tekma Jeseničanov pred domačimi gledalci v rednem delu, do konca tega jih čakajo še tri gostovanja, prvo 2. marca pri zadnji Fassi.

Značke: jesenice, milano

Članki iz rubrike