900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 21.10.2017 20:17:37

Železarjem uspel neverjeten preobrat!

www.alesfevzer.com
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v tekmi 12. kroga alpske lige po kazenskih strelih premagali Feldkirch s 5:4 (1:2, 0:2, 3:0; 0:0).

Železarji so bili še deset minut pred koncem tekme v Podmežakli v zelo težkem položaju, proti Feldkirchu so namreč izgubljali z 1:4. S tem bi prekinili osem tekem dolg niz brez poraza. Toda Jeseničanom je uspel preobrat, zmage pa so se veselili po kazenskih strelih.


Jeseničani so tekmo začeli izvrstno, saj je po treh minutah igre za domačo moštvo zadel Tadej Čimžar. Toda veselje v Podmežakli ni trajalo dolgo. Stefan Weidmaier je eno minuto in 28 sekund po golu železarjev izenačil. Martin Mairitsch je v 12. minuti hokejiste iz Feldkircha popeljal v vodstvo, ob tem pa postavil tudi izid prve tretjine. V drugi so nato gosti zadeli dvakrat, najprej je bil v 23. minuti natančen Dylan Stanley, v 28. pa je Christoph Draschkowitz zadel za 4:1.

A se jeseniški hokejisti niso predali. Tadej Čimžar je v 51. minuti zadel za 2:3, v 57. minuti je isti igralec z novim golom svojim soigralcem vlil dodatnih moči in upanja, 20 sekund po tretjem domačem golu pa je četrtega zadel Jaka Šturm. Zmagoviti gol je prispeval Žan Jezovšek.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike