ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bk
bk
0 29.02.2016 10:41:23

Gračnar z največ obrambami v sezoni

red bull
Drevi se bodo v ligi EBEL odigrale tretje tekme v četrtfinalu, v nedeljo pa sta se spet izkazala Luka Gračnar in Žiga Pance.

V nedeljo se je najboljših osem moštev v končnici lige EBEL srečalo še drugič. Če je v prvem krogu četrtfinala do zmage na domači ledeni ploskvi prišel le Salzburg, je bil tokrat edini, ki je slavil v gosteh, na drugih treh srečanjih so slavili domačini, kar je pomenilo, da so vsi kolektivi v seriji povedli z 2:0 v zmagah.


Salzburžani so dobili dramo v Celovcu, ko je kapetan Mathias Trattnig le 11 sekund pred koncem tretje tretjine zadel za vodstvo in tudi zmago s 3:2. Drugi junak večera je bil naš vratar Luka Gračnar, ki je obranil kar 47 (!) oziroma 96 odstotkov strelov.

Tudi druga slovenska predstavnika v tem delu tekmovanja sta zmagala. Žiga Pance in Miha Verlič sta z beljaškim VSV-jem domačo dvorano navdušila z zmago s 4:1 nad Vienno. Pance je v statistiko vpisal dve podaji, podal je za vodstvo z 1:0 in 4:0, Verlič pa je moral enkrat na klop za kaznovane. (bk)

Druge tekme četrtfinala: KAC Celovec – Salzburg 2:3 (1:2, 0:0, 1:1); Salzburg v seriji vodi z 2:0, Dornbirn – Znojmo 5:0 (1:0, 3:0, 1:0); Dornbirn v seriji vodi z 2:0, VSV Beljak – Vienna 4:1 (1:0, 1:0, 2:1); VSV Beljak v seriji vodi z 2:0, Linz – Bolzano 4:3 (2:1, 2:2, 0:0); Linz v seriji vodi z 2:0. 
Značke: ebel, gračnar, pance, verlič

Članki iz rubrike