vladimir-putin, gobe, rojstni-dan Svet24.si

Spodletel poskus atentata na Vladimirja Putina

nina-osenar Svet24.si

Po štirih letih se je oglasila Nina Osenar: "Zrla...

franci matoz bobo Necenzurirano

Šef Pošte pri obrambi računa na Matoza in ...

danijel krivec bobo Reporter.si

Danijel Krivec skoraj padel skupaj, ko je zvedel, ...

Schumacher Ekipa24.si

Na prodaj osebni avtomobil Michaela Schumacherja! ...

celje 2 Odkrito.si

Jurij Zrnec: »NAJ POIŠČEJO CEPIVO PROTI KRETENOM«

GW1L6797 Ekipa24.si

Škandal v Fazaneriji! Z nacističnim pozdravom na...

tu
tu
7 23.01.2022 08:43:12

Đokoviću se nasmiha SREČA! Bo vendarle lahko nastopil?! Že v ponedeljek naj bi bilo VSE DRUGAČE!

Profimedia
Novaku Đokoviću se vendarle nasmiha sreča.

Športni svet je v začetku letošnjega leta spremljal pravo dramo, ki se je odvijala v življenju Novaka Đokovića. Trenutno najboljši teniški igralec je v začetku januarja v Avstralijo odpotoval necepljen, čeprav je tamkajšnja vlada dala jasna navodila in le določenim necepljenim osebam dovolila vstop v državo. Đokovićevo zdravniško opravičilo ni zadostovalo, zaradi česar so mu prekinili vizo, po 11 dneh sodnih bojev pa je moral na koncu zapustiti državo in se vrniti v Srbijo.

V javnosti so se nemudoma pojavila vprašanja, kaj to pomeni za Đokovića in naslednje tri turnirje za veliki slam. Za zdaj države na preostalih treh največjih teniških turnirjih prav tako zahtevajo cepljenje, v Franciji pa se očitno obeta sprememba.Tam so podali predlog, ki bi precej omilil vstop v državo necepljenim osebam, med katere seveda sodi Đoković. Do zdaj so imeli Francozi za družabne dogodke, med katere sodi tudi sloviti Roland Garros, določena stroga pravila in obvezno cepljenje, že v ponedeljek pa naj bi sprejeli precej blažji ukrep, po katerem bodo dobrodošli tudi necepljeni.

Edini pogoj bo vsaj potrdilo o prebolelosti, kar pa Đoković ima, saj naj bi ta zahrbtni virus prebolel lanskega decembra. Šest mesecev od prebolelosti bo v njegovem primeru minilo sredi junija, OP Francije pa bo do takrat že zdavnaj končan.

Značke: đoković, francija

Članki iz rubrike