nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

ou
ou
0 23.08.2019 08:28:26

SPEKTAKEL, kakršnega še ni bilo NA SVETU! Poglejte, kako so v LJUBLJANI igrali odbojko na VODI (foto)

Točno tri tedne pred začetkom evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani, je slovenska prestolnica gostila svojevrsten spektakel - odbojkarsko tekmo nekdanjih evropskih odbojkarskih zvezdnikov na gladini reke Ljubljanice.

V neposredni bližini Tromostovja, Ribje brvi oziroma lokala Makalonca, so se ob izjemni kulisi na revijalni tekmi pomerili ambasadorji iz vseh štirih držav gostiteljic EuroVolleyja 2019, Tomislav Šmuc in Nizozemec Bas van de Goor ter nekdanja reprezentanta Francije in Belgije, Guillaume Samica in Frank Depestele.

odbojka na vodi 1 mm

Igralci so vse zbrane navdušili z atraktivnimi potezami in dokazali, da se tudi na vodi da igrati odbojko. S pripravljenim igriščem in vzdušjem, ki so ga ustvarili številni gledalci pa so bili zelo zadovoljni tudi odbojkarji, ki so odigrali tri nize do 15, vsakič pa so zamenjali ekipe, saj je bil rezultat tokrat drugotnega pomena.

Tomi Šmuc je po dvorani, mivki in snegu prvič doživel, kako je igrati na vodi. "Moram reči, da si nisem mislil, da se bo na vodi dalo igrati, ampak na koncu je igra izpadla zelo všečno. Sam dogodek in njegova lokacija sta nepozabna in res sem vesel, da sem del tega. Moram reči, da z Basom nisem igral že zelo dolgo. To, da se fantje lahko dobimo po toliko letih in prispevamo k promociji evropskega prvenstva je res nekaj fenomenalnega," je bil po odigrani tekmi zadovoljen Šmuc.

odbojka na vodi 2 mm

V nadaljevanju večera je sledilo še srečanje trojk partnerjev prvenstva v Stožicah, Sberbanka in Petrola. Ekipo Sberbank so sestavljali slovenski nordijski smučarji, smučarska tekačica Katja Višnar, smučarski tekač Miha Šimenc in smučarski skakalec Anže Semenič. Za ekipo Petrol pa so zaigrali biatlonci Miha Dovžan, Rok Tršan in Andreja Mali.

odbojka na vodi 5 mm

Izjemen dogodek so sklenili nekateri najboljši slovenski pari odbojke na mivki, in sicer najprej dekleta, Jelena Pešić in Ana Skarlovnik proti Katarini Fabjan in Klari Kregar. Kot zadnji pa so na gladino Ljubljanice stopili še fantje, Danijel Pokeršnik in Jernej Potočnik ter Črt Bošnjak in Gašper Plahutnik.

Galerija

Članki iz rubrike