kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 25.05.2023 12:28:59

Legendarni kolesar šokiral s svojo izjavo o Primožu Rogliču! Takšnih besed pred odločilnimi etapami ni pričakoval nihče!

Profimedia
Nekdanji nemški kolesar o možnostih Primoža Rogliča na dirki po Italiji.

Na kolesarski dirki po Italiji je danes na sporedu 18. etapa, ki bo karavano popeljala od Oderza do Val di Zolda (161 km). Gre za relativno kratko etapo, v kateri pa bodo morali najboljši, vključno s slovenskim asom Primožem Rogličem (Jumbo-Visma), premagati 3700 višinskih metrov. V skupnem seštevku ima Britanec Geraint Thomas (Ineos Grenadiers) 18 sekund naskoka pred Portugalcem Joaom Almeido (UAE Team Emirates), Roglič pa zaostaja 29 sekund.  

Pred etapo je o možnostih slovenskega kolesarskega zvezdnika, da osvoji dirko po Italiji, spregovoril nekdanji uspešni nemški kolesar Jens Voigt, ki pa je mnoge šokiral z izjavo, da je Rogliča skoraj že odpisal. "V svojih intervjujih je morda povedal pravo zgodbo, da ni stoodstotno pripravljen. Mislim, da bi moral poskusiti obdržati to tretje mesto. Na drugi strani pa ga ne smeš odpisati, čeprav jaz bi ga že skoraj odpisal. Ostal bo zmagovalec največjih dirk, toda le dirke po Španiji. Ne vidim možnosti, da bi osvojil Giro," je povedal Voigt, ki na Giru dela kot komentator za Eurosport. 

Značke: primož-roglič, giro

Članki iz rubrike