Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
24 26.09.2022 16:33:14

Kaj hudiča se gredo? Nov, hud napad na Rogliča! Obtožili so ga, da ne zna voziti kolesa... (video)

Tako si Primož Roglič namesti izpahnjeno ramo nazaj v sklep.
vszi
Po tisti objavi ekipe Jumbo Visma, ko je slovenski kolesarski as Primož Roglič govoril o padcu na Vuleti, se je nanj in na ekipo vsula kopica kritik.

O tem, kdo je kriv za padec Rogliča na Dirki po Španiji, ne bomo pisali, ker nismo ne kolesarski strokovnjaki in nismo niti bili na dirki, da bi vse skupaj spremljali s svojimi očmi. Po padcu je bilo vse sorazmeroma mirno, potem pa se je vse razburkalo, ko je Rogličeva ekipa Jumbo Visma objavila video, v katerem je Roglič obtožil Freda Wrighta, da je ob kriv za njegov padec. Od takrat pa se je oglasilo kar nekaj kolesarjev, ki so stopili v bran Wrightu in se niso strinjali z Rogličem oziroma so mu dejali, da je sam kriv za padec. 

In, ko smo mislili, da je vse skupaj že mimo, saj je od Rogličevega padca na Vuelti minil že cel mesec, pa je nekdo izbrskal še posnetek nemškega kolesarja Maxa Schachamanna, ki vozi za ekipo Bora Hansgrohe, ki je takrat komentiral Rogličev padec na letošnjem Touru. "Jumbo bi se moral malo zamisliti. Roglič se je spet zapletel v padec, ker vozi kot norec na zadnjih centimetrih, pa tega ne zna. To je nevarno za vse kolesarje," je dejal Schachamann. 

No, ko bo Schachamann osvojil toliko dirk kot Roglič in imel zlato olimpijsko kolajno, pa naj se javi in govori kar hoče.  

Članki iz rubrike