Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 30.06.2022 11:00:58

Šok! Drama v družini Pogačar, Tadej prosi za pomoč: desetletna sestrična izginila brez sledu!

Profimedia
Tadej Pogačar je javno razkril, da je pogrešana Julija njegova sestrična.

Več kot sedem mesecev je že minilo od dramatične vesti. Policija je 3. novembra lani sporočila, da sta pogrešani 52-letna Melisa Smrekar in njena desetletna hči Julija Pogačar iz Radomelj. Policija je po prijavi začela akcijo, Julijo in Meliso aktivno iščejo, a jima do današnjega dne še niso prišli na sled.

Primer izginotja mamice in njene hčere potrebuje obrazložitev, ki jo priskrbi Peter Pogačar, oče pogrešane Julije.

Ali je še v Španiji?
Peter, ki živi v Kamniku, je Julijo nazadnje videl 3. novembra lani, ko je po šoli odšla k mami in njegovi nekdanji partnerki Melisi (prej se je imenovala Nataša Brumen) v Radomlje. Za Večer je Peter pred dnevi povedal, da je v prvih dneh po izginotju od Julijine razredničarke izvedel, da naj bi z mamo odšli na počitnice, o čemer ni bil obveščen. Ko je z Melisinima odraslima sinovoma pregledal njeno stanovanje, ju ni bilo tam. Peter sumi, da sta odšli v tujino, najverjetneje v družbi zakoncev Anke in Luke Uleta iz Mokronoga, ki sta sorodnikom povedala, da bosta od zdaj živela v odročnih predelih Španije, kamor ne seže telefonski signal.

Peter na podlagi informacij, ki jih je pridobil, sklepa, da so z juga Španije odpotovali na Kanarske otoke, ni pa nujno, da so tam še danes. "Ker je očitno njihov namen, da ostanejo temeljito skriti, bi lahko bili kjerkoli znotraj schengenskega območja ali celo Evropske unije. Predvidevam, da sta Melisa in Julija še vedno z zakoncema Ule, ni pa nujno. Mogoče bi bilo lažje izslediti zakonca Ule, ker nimata pravega razloga za skrivanje in se mogoče bolj izpostavljata. Ker ne uporabljajo telefonov, interneta in družbenih omrežij, jih je skoraj nemogoče izslediti. Melisa je s sabo vzela samo svoje in Julijine osebne dokumente, vse ostalo (bančne kartice, telefon, prenosnik) je pustila doma," je zapisal Peter na spletni strani findjulija.com.

Julija je Tadejeva sestrična
Oče Peter ne bo obupal, zdaj se je oglasil tudi slavni slovenski kolesar, ki v petek začenja z Dirko po Franciji. Tadej Pogačar je s svojimi sledilci delil njeno fotografijo in zraven pripisal: "Na pomoč! Moja majhna sestrična Julija je pogrešana."

pogacar 111

Značke: pogačar, tadej

Članki iz rubrike