Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven, polfinalni večer, Evrovizija 2 Njena.si

Evrovizija: Raiven se je uvrstila v finale ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 04.10.2018 21:43:19

Bo BRANKO TAMŠE že v kratkem dobil nov klub? Govori se, da je prvi kandidat za..

Branko Tamše
alesfevzer.com
Serijski zbiralec lovorik bi se lahko kmalu preselil na klop ambicioznega kluba, ki igra v ligi pravkov in bo med drugim v letošnji sezoni tekmec Celja PL.

Pri Celju Pivovarni Laško in Veszpremu so se izmed klubov med evropsko elito prvi odločili za najbolj drastično potezo – zamenjavo trenerja. Jima bo kmalu sledil Motor? Ukrajincem, enim glavnih konkurentov celjskih rokometašev za uvrstitev v izločilne boje iz skupine B, na začetku sezone v ligi prvakov ne gre po načrtih. Po štirih tekmah imajo Zaporožani štiri poraze; v Palači športov Junost zanesljivega proti PSG-ju in tesnega proti naslednjemu tekmecu Celja Picku iz Szegeda, na gostovanjih dokaj zanesljivega v Skjernu in v sredo gladkega v Flensburgu.

Trenerju Patryku Rombelu bojda posledično že gori pod nogami, pa čeprav je obetavni 35-letni poljski strateg v svoji prvi sezoni na klopi kluba iz Zaporožja Motor uspešno pripeljal do naslova državnega prvaka. Kot smo neuradno izvedeli, naj bi imelo vodstvo ukrajinskega kluba že ogledane njegove potencialne naslednike, visoko pa naj bi kotiral v Celju pred kratkim odstavljeni Branko Tamše, po poročanju makedonskih medijev tudi eden od kandidatov za prevzem Pelisterja iz Bitole, a vprašanje je, ali bi Velenjčana v Makedoniji zanimalo karkoli drugega kot Vardar. No, za zdaj so to le govorice, če bi po naslednji tekmi Motorja konec naslednjega tedna doma proti Zagrebu morda meso postale, pa bi se Tamše v Zlatorog vrnil že 4. novembra, le da na klopi celjskega tekmeca. Za nameček neposrednega rivala. A ponavljamo, zaenkrat je vse to le teorija, zasnovana na govoricah.

Članki iz rubrike