favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

gl
gl
0 02.07.2017 17:01:56

Slovenskega rokometnega reprezentanta pustil njegov dragi Yugo na cedilu

Okvarjeni Yugo Patrika Lebana.
facebook
Eden od tistih, ki je Sloveniji pred tedni na igrišču priigral uvrstitev na evropsko prvenstvo, je imel za volanom v Železnikih precej več smole kot v Schaffhausnu in Kopru.

Patrik Leban, 27-letni dosedanji igralec Ribnice in bodoči član Nexeja iz Našic, je bil na prejšnji reprezentančni akciji slovenske rokometne reprezentance novinec. Na preizkušnjah v reliju pa je s svojim kultnim Yugom vse prej kot to.

Znano je, da se novopečeni adut Veselina Vujovića v prostem času rad usede za volan in tako se je ta konec tedna udeležil ene od šestih dirk sezone državnega prvenstva v reliju, dirke v Železnikih, na kateri pa ga je njemu zelo ljubo vozilo pustilo na cedilu. »Hehe, ja, ja, res je,« se nam je oglasil priljubljeni »Pako« in pojasnil, da k sreči ni prišlo do trka, temveč zgolj okvare njegovega Yuga. »V zavoju je prišlo do take sile, da je odtrgalo polosovino. Ni bilo nič takega,« je razložil Primorec.

In če kdo misli, da se slednji na tovrstne dirke poda samo takole malo za hec, se moti. Njegovi cilji na državnem prvenstvu so bili visoki. »Če sem čisto iskren, sem šel na to dirko s ciljem, da se uvrstim med prve tri. Sploh glede na to, da nas je bilo sedem Yugotov. Po prvem dnevu je tako tudi kazalo, kajti na prvi hitrostni preizkušnji sva bila tretja, na drugi pa druga. A potem je prišla smola,« je dodal Leban.

Zdaj si bo, kot pravi, vzel nekaj dopusta (vmes se bo morda udeležil samo še dirke na Hrvaškem), kajti 24. julija ga čaka selitev v Našice, kjer bo začel svojo prvo – rokometno – epizodo v tujini.

V elitni konkurenci najhitrejši Slovak

Reli v Železnikih je sicer dobil Slovak Vlastimil Majerčak (Ford Fiesta R5) pred Slovencem Rokom Turkom (Peugeot 208 R5) in Italijanom Claudiom de Ceccom (Hyundai i20). Leban je s svojim jeklenim konjičkom seveda nastopal v drugi konkurenci, med dirkači v legendarnih vozilih znamke Yugo Zastava.

Značke: patrik-leban, reli, jugo

Članki iz rubrike