pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ru
ru
0 19.06.2018 22:08:16

SLOVENSKA KOLONIJA! Bombač se bo pridružil štirim slovenskim igralcem

Koprski rokometaš Dean Bombač se spet seli. Po dveh letih zapušča vrste poljskega Kielceja in se vrača tja, kjer se počuti kot doma.

Bombač bo spet nosil dres madžarskega Szegeda, za katerega je uspešno igral že med letoma 2014 in 2016. Devetindvajsetletni srednji zunanji je z madžarskim klubom podpisal triletno pogodbo.

"V Szegedu sem se od vsega začetka počutil odlično. V tistih dveh sezonah je to mesto postalo moj drugi dom. Vse je bilo super - mesto, navijači, delo v ekipi in seveda tudi ekipa. Moja družina se je tu zelo dobro počutila in prav to je bil tudi glavni razlog, da sem se vrnil. Jasno, tu so tudi visoki klubski cilji. Želim biti del tega," je povedal rokometaš, ki je po odhodu iz domačega Kopra igra še za Dinamo Minsk, Pays d'Aix, Szeged in Kielce.



Bombač je še izpostavil, da želi biti konkurenčen v vseh tekmovanjih, da želi v naslednji sezoni poseči po čim boljših rezultatih: "Ni skrivnost, da želim zaigrati na zaključku lige prvakov v Kölnu. Morda se mi bo nekega dne izpolnila moja najvčeja želja - postati evropski klubski prvak. Upam, da mi bo to uspelo v tem dresu."

Zanimivo, Dean Bombač je v tem trenutku peti Slovenec pri Szegedu, ki je po enajstih letih spet postali madžarski prvaki. Novinec v klubu je Nik Henigman, od lani pa so tam že Matej Gaber, Staš Skube in Mario Šoštarič.

Značke: dean-bombač, szeged

Članki iz rubrike