rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 17.12.2015 11:24:38

Viking bo postal član mafije

vszi
Kot vse kaže govorice niso bile iz trte zvite in bo Miha Žvižej v prihodnji sezoni res okrepil slovensko kolonijo v vrstah Montpelliera.

Čeprav Montpellier novice (še) ni uradno potrdil, pa je to na nek način storil kar Žvižejev sedanji klub Toulouse. Slednji je namreč prek socialnega omrežja v svet čivknil, da se Žvižej po koncu sezone seli v Montpellier, pri tem pa tudi že obelodanil ime njegovega naslednika, slovenskega reprezentanta bo na šestmetrski črti Toulousa nasledil Šved Fredric Pettersson (Kristianstad).


Mlajši od bratov Žvižej, ki se je v teh štirih letih v dresu Fenixa uveljavil kot eden boljših krožnih napadalcev vse močnejše francoske lige in ki je v sredo nastopil na tekmi zvezd, bo po drugi strani v Montpellieru nasledil rojaka Mateja Gabra, ki se po koncu sezone seli v madžarski Pick Szeged, kjer prav tako nastaja slovenska kolonija.

Slovenska mafija na jugu Francije, ki je pred dnevi izgubila Boruta Mačkovška, bo tako v prihodnje štela štiri može, poleg Žvižeja bodo dres štirinajstkratnih francoskih prvakov še naprej nosili tudi Dragan Gajić, Jure Dolenec in Vid Kavtičnik.

Članki iz rubrike