Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

muk
muk
0 21.10.2015 14:29:51

Špiler treniral z Metalurgom

Arsen Perić
Že pred časom so se v rokometnih kuloarjih pojavile govorice, da bi se lahko David Špiler pridružil skopskemu Metalurgu. Kot piše makedonska Ekipa je zdaj Špiler znova v Skopju, v sredo pa naj bi že opravil prvi trening z Metalurgom.

V vrstah slednjega ne skrivajo, da bi jim igralec tovrstnega kalibra, univerzalen in izkušen, še kako prav prišel, a seveda le pod pogojem, da je zdrav. Da je rama, zaradi katere so ga v beloruskem Brestu navkljub veljavni pogodbi meni nič tebi nič postavili na cesto, dokončno zaceljena.

"David Špiler je danes treniral z nami, a težko rečem karkoli, saj nismo bili kompletni. Jutri bomo opravili trening v polni postavi in takrat bom lahko povedal kaj več o formi in stanju Slovenca. Jasno je, da gre za kvalitetnega igralca, a najprej moramo videti ali je zdrav in kako nam lahko pomaga. V naslednjih dneh bomo sprejeli odločitev," pravi trener Lino Červar, ki po tistem eksodusu, ko je klub v nekaj mesecih zapustilo reci in piši 25 igralcev, z izjemo Janka Božovića, še enega nekdanjega člana Meškova, nima prav veliko izkušenih mož v svoji ekipi.

Članki iz rubrike