franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ru
ru
10 28.02.2023 13:11:02

Izbral Slovenijo namesto svoje domovine! Legendarni Hrvat v šoku, slovenska reprezentanca do velike okrepitve?!

Profimedia
Novi selektor Črne gore Vlado Šola je na svoj seznam reprezentantov za marčevski kvalifikacijski tekmi s Slovenijo uvrstil tudi mladinca trebanjskega Trima Mirka Latkovića, a kmalu zatem doživel neprijetno presenečenje. Mladi, 17-letni Črnogorec se mu je za vpoklic zahvalil in sporočil, da se je odločil za nastopanje za slovensko reprezentanco!

"Presenečen sem nad odločitvijo Latkovića, ki me je poklical in me obvestil, da bo v prihodnosti nastopal za Slovenijo. Njegove odločitve ne razumem," je črnogorskim medijem povedal Šola, ki je na obetavnega desnega zunanjega igralca očitno resno računal. Toda Uroš Zorman je svojega člana (oziroma mladinca) iz Trima očitno prepričal, da v slogu Maria Šoštarića, novega reprezentanta Hrvaške, zamenja reprezentančne barve. Morda pa (v prihodnosti) v njem najde legitimnega naslednika za Jureta Dolenca in z njim zakrpa luknjo na desnem zunanjem položaju.

Latković, ki se je v Trebnje kot šestnajstletnik preselil marca 2021, v tej sezoni kot posojen rokometaš Trima igra za Dobovo; na 15 tekmah je ob omejeni minutaži dosegel 20 zadetkov. Da gre za odličnega strelca, dokazuje pri trebanjskih mladincih, saj je na dosedanjih 14 tekmah sezone zabil že 113 golov.

Članki iz rubrike