franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ru
ru
19 13.01.2023 09:00:50

Šok za slovensko reprezentanco! Zaradi hude poškodbe že konec prvenstva za ...

Profimedia
Slabe novice za slovenske rokometaše.

Slovenska rokometna reprezentanca je na uvodni tekmi svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem v Katovicah premagala Savdsko Arabijo s 33:19, a ostala brez Staša Slatinka Jovičića. Najmlajši član slovenske izbrane vrste na letošnjem mundialu si je poškodoval stopalo desne noge.

"Po prvih preiskavah obstaja sum, da je Staš utrpel poškodbo pete stopalnice desne noge. Poškodba mu onemogoča nadaljevanje nastopov na svetovnem prvenstvu. Nadaljnjo diagnostiko in zdravljenje bo opravil v domovini," je v zvezi s tem za spletno stran Rokometne zveze Slovenije dejal reprezentančni zdravnik Sašo Djurić.


Dvaindvajsetletni Slatinek Jovičić se je poškodoval v 54. minuti uvodne tekme s Savdijci, ko je v obrambi prestregel žogo, ob padcu pa se zapletel z enim izmed tekmecev. Kljub temu je stisnil zobe, sredi 59. minute zabil še svoj tretji gol na tekmi, nato pa odšepal z igrišča.

Ker je slovenska reprezentanca na Poljsko pripotovala z dvema igralcema na levem krilu, je selektor Uroš Zorman vpoklical dodatnega rokometaša. V Katovicah se bo ekipi v današnjih poznih popoldanskih urah pridružil Tadej Mazej, ki je z ekipo treniral vse do odhoda na Poljsko.

Slovenija se bo po uvodni zmagi nad Savdsko Arabijo v soboto ob 20.30 pomerila s Poljsko, dva dni kasneje jih ob 18. uri čaka še zadnja tekma v skupinskem delu proti Franciji.

Članki iz rubrike