902468_105-pred-oradami Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne...

lpp, avtobus, promet Svet24.si

To je služba, ki je ne spustijo iz rok do ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ru (povzeto po EkipaSN)
ru (povzeto po EkipaSN)
0 14.10.2022 11:57:02

Presenečenje! Obeta se zamenjava trenerja slovenskega prvoligaša, pred vrati nekdanji selektor!

alesfevzer.com
Trenerske rošade.

Kot poročajo naši kolegi z Ekipe SN, nekdanji pomočnik Borisa Denića in nesojena desna roka Uroša Zormana v slovenski reprezentanci Bojan Čotar ni edini slovenski prvoligaški trener, ki je v tem tednu ostal brez službe. Po njihovih informacijah so se za trenersko zamenjavo odločili tudi pri ljubljanskem Slovanu, kjer naj bi Aleša Repino zamenjal – Boris Denić.

O odhodu Repine s klopi Slovana se je šušljalo že lansko pomlad, ko se je omenjalo prihod Roberta Beguša, a se govorice niso uresničile. Aleš Repina je ostal na Kodeljevem še vso prejšnjo sezono in tigre popeljal do devetega mesta v ligi NLB. Slabši začetek letošnje – Slovan je izgubil z Loko, Rikom in Celjem ter remiziral s Svišem in Mariborom – od pričakovanj vodstva kluba je bil zanj, kot kaže, vseeno usoden.Po neuradnih informacijah je bil eden od kandidatov za prevzem izpraznjenega trenerskega stolčka spet Beguš, a naj bi se klub na čelu s predsednikom Krištofom Mlakarjem odločil za nekdanjega slovenskega selektorja Borisa Denića. Ta se po epizodah na Bližnjem vzhodu v slovenski klubski rokomet, kot vse kaže, vrača po sedmih letih, ko se je poslovil od klopi Maribora. Domov, v svojega Slovana, ki ga je nekoč označil za svojega otroka.

Kdo bo njegovega nekdanjega sodelavca Bojana Čotarja, ki so ga iz Bonifike odnesli porazi s Slovenj Gradcem, Celjem, Mariborom in Rikom ter remi s Svišem, nasledil v Kopru, še ni znano. Za zdaj nad ekipo bedijo pomočniki trenerja, če sklepamo po krajšem obdobju po Urošu Rapotcu in pred Bojanom Čotarjem, bo glavno besedo vendarle imel kar predsednik kluba Nejc Poklar.

Značke: slovan, boris-denic

Članki iz rubrike