stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ru
ru
3 19.01.2022 12:12:09

V GLAVO! Ne potrebujemo tujcev, da nam ... Legendarni Zorman o novem selektorju in POLOMU SLOVENIJE!

Arhiv Ekipe
Nekdanji dolgoletni slovenski reprezentant Uroš Zorman je podal svoje mnenje po polomu Slovenije na evropskem prvenstvu.

Slovenija je po vsega treh tekmah končala z nastopi na evropskem prvenstvu. Slovenska javnost je enotna, da je to velikanski uspeh, enakega mnenja pa so tudi slovenski rokometni strokovnjaki, ki tako hitrega slovesa niso pričakovali. Vse glasneje se govori, da bo selektor Ljubomir Vranješ že v kratkem nekdanji, čeprav ga pogodba z zvezo veže do 2024. Kdo bo njegov naslednik?

Legendarni Slovenec Uroš Zorman, ki je zdaj uspešen trener Trima iz Trebnjega, je prav tako močno razočaran nad neuspehom slovenske reprezentance, o morebitnem novem selektorju pa ima jasno mnenje. "Zdaj je čas za Slovenca. Tako kot zmeraj. Verjamem, da imamo dovolj svojih strokovnjakov, ne potrebujemo tujcev, da nam pokažejo pravo pot. Mislim, da smo Slovenci že naredili nekaj v rokometu, tudi mi poznamo pot do vrhunskih rezultatov, zagotovo si zasluži kakšen Slovenec mesto selektorja," je za 24ur.com dejal Zorman in se dotaknil tudi neuspeha Slovenije. "Še kar ne morem verjeti, da se je to zares zgodilo. Tudi po prespani noči, dveh, je težko razumeti in sprejeti, da smo odšli domov že po prvem delu," je razkril Zorman.

Članki iz rubrike