mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
8 27.01.2021 10:53:18

Ne le pice, tudi ALKOHOL?! Nove HUDE OBTOŽBE na račun SLOVENSKIH ROKOMETAŠEV! Saj to ne more biti res ...

Reuters
Nove razsežnosti dogodkov.

Po tem, ko so v slovenski reprezentanci pred tekmo z Egiptom izbruhnile številne težave s trebušno virozo, je izbruhnila prava afera z obtožbami na račun slovenskih rokometašev iz danskega tabora. Športni direktor Morten Henriksen namreč trdi, da so slovenski rokometaši naročili pice zunaj hotela in da je to vzrok za tako hude težave, da se je kar 12 rokometašev zastrupilo s hrano.


Na te obtožbe so se uradno odzvali tudi pri Rokometni zvezi Slovenije s pojasnilom, da so si posamezni igralci resda naročili pico, a je bilo naročilo opravljeno v hotelski restavraciji, znotraj organiziranega mehurčka v Kairu, saj nihče, ki ni bil testiran in torej del mehurčka, ni mogel v hotel. In ravno tako nihče ni mogel iz hotela. Do neljubih težav je v vsakem primeru prišlo znotraj mehurčka.

Toda ni ostalo pri tem, zdaj se je oglasil še selektor egipčanske reprezentance Roberto Parrondo, ki je slovenske trditve označil za neumnost. "V hotelu so sprožili preiskavo o tem, kako je prišlo do zastrupitve, ugotovili so, da so Slovenci naročili pice in drugo hrano zunaj hotela pred tekmo z Egiptom. Preiskava je tudi pokazala, da se je eden od članov slovenske ekipe, uradna oseba ali rokometaš, naročil več kot 20 piv. Obtožbe Slovencev so neumnost," je povedal Parrondo.

Značke: egipt, slovenija

Članki iz rubrike