Mobilna verzija
AKR_9737 Odkrito.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja prvič o življenju z ...

Jernej Šugman Svet24.si

Kolegi Jerneja Šugmana močno pogrešajo

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

luka mesec Svet24.si

Izjava, ki odmeva: Luka Mesec o izvoznikih

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

nu
nu

NAŠ GENIALNI SELEKTOR! Epski odgovor Veselina Vujovića na vabilo iz srbske reprezentance PODIRA REKORDE!

Reuters

Selektor slovenske rokometne reprezentance je tokrat presegel samega sebe.

Ko so na v pogovoru na beograjskem radiu vprašali, ali je res dobil ponudbo za vodenje srbske rokometne reprezentance, je to na nek način potrdil, toda hkrati je to ponudbo zavrnil tako zelo spektakularno, da je ne bi mogel bolj. Njegove besede podirajo rekorde poslušanosti in branosti v Srbiji, na Hrvaškem, a tudi v deželi novopečenih evropskih prvakov, torej v Španiji. Nič čudnega, kajti resnično gre za besede brez primere.

"Kdor bi vstopil v srbski rokomet, bi vstopil v nekaj tako umazanega in tako kalnega, da tega blata ne bi mogel nikoli sprati. Pameten lahko le počaka, da se blato posuši in ga nato morda postrga. Nihče več ne ve, kaj je v Srbiji kriterij za to, da nekdo postane selektor. Kajti postati selektor je v Srbiji zdaj huda kazen, že dolgo ni privilegij in čast. Nihče pameten ne želi te funkcije, jaz je vsekakor ne," je v oddaji Talasanje dejal Vujović.

"Ni cilja, ni strategije, ni zaupanja. To je položaj, iz katerega ni izhoda. Tudi če bi trdo delal 10 let, ne bi mogel narediti ničesar. Preveč sem zrel, da bi bil selektor Srbije," je še dodal strokovnjak, ki tako nepreklicno ostaja na položaju slovenskega selektorja, ob branju teh besed pa vam je zagotovo postalo kristalno jasno, zakaj so postale tako velika uspešnosti.  

Značke: vujović , slovenij , srbija