Mobilna verzija
Ivanka Trump Odkrito.si

Quincy Jones v postelji z Ivanko Trump?

Matijaš Jotić Svet24.si

FOTO: Starši pogrešajo 14-letnika: odšel od ...

Kristjan Gričnik Svet24.si

Je to trenutno najbolj popularen moški v ...

izsiljevanje, ponaredki Svet24.si

Je moja žena res na pornografskem posnetku? Kdo ...

Gigi Hadid Najstnica.si

'Vintage' sestri Hadid

peter prevc, Mina Lavtižar Njena.si

To je o nosečnosti povedal Peter Prevc

SEVE IN MILAN Njena.si

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

ru
ru

Fenomenalni IVANO BALIĆ se je postavil V BRAN SLOVENIJI: Naj vam povem, kaj si mislim o sodnikih ...

profimedia

Bil je oster, bil je neposreden, bil je zaščitniški.

Legendarni Ivano Balić, nekdanji hrvaški rokometni virtuoz in nekoč najboljši rokometaš na svetu, se je postavil v bran Sloveniji. Spregovoril je o sodnikih, o tem, ali je bila slovenska rokometna reprezentanca pokradena, njegov odgovor pa ne pušča nobenega dvoma. "O sodnikih govorim že od nekdaj in res se mi ne da več razpravljati o tem. Dejstvo je, da je treba nekaj spremeniti, da bodo pravila jasna. Zdaj je vse odvisno od osebne presoje sodnikov. Ni nujno, da so jih kradli namerno, vsekakor pa so jih oškodovali. Veliko je odvisno od kriterija sodnikov, ta pa je odvisen od držav, v katerih sodijo. V nekaterih se igra močnejši rokomet, v drugih šibkejši. Idealno bi bilo, če bi lahko iznašli univerzalna pravila, saj mora rokomet postati jasnejši že zaradi gledalcev, seveda pa tudi zaradi igralcev," je dejal Balić. 

Na vprašanje, ali bi morda časovna omejitev napada prinesla želeni učinek, je odgovoril: "Kaj pa vem, to je treba preizkusiti. Mislim, da so neka testiranja opravili pred 15, 20 leti na prvenstvih mlajših kategoriji, a ne vem, zakaj se ni uveljavilo. Mogoče bi bilo spet treba obuditi idejo in videti, kako bi se odzvali trenerji in igralci, v vsakem primeru pa je nekaj treba spremeniti." 

Balić se je dotaknil tudi poteze Veselina Vujovića, ki je na tekmi z Nemčijo ob veliki sodniški farsi stopil kar na slovenski gol in želel braniti sedemmetrovko. "Da, to sem videl, ampak ne bi komentiral. Vsak lahko počne, kar misli, da je potrebno, in to je to," je odgovoril legendarni hrvaški rokometaš.