gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
23 24.01.2018 17:57:11

KAKŠNA SVINJARIJA! Pravila veljajo za NEMCE, za SLOVENCE pa ne (video)

Martin Metelko
Seveda se spomnite, kako so nam sodniki oziroma nova pravila vzela zasluženo zmago proti Nemcem. Na današnji tekmi proti Čehom je bila situacija še bolj eksplicitna, a...

Točko proti Nemcem, ki bi nam v drugem delu pomenila ogromno, sta nam vzela litovska sodnika, ki sta po koncu srečanja dosodila rdeč karton Blagotinšku in sedemetrovko Nemcem, kar je na koncu prineslo remi. Veliko je bilo govora o tem prekršku Blagotinška oziroma oviranju Nemca. Po ogledu videoposnetka sta se sodnika odločila kot sta se. Toda kaj pa na dašanji tekmi. Po strelu Čehov se je žoga od prečke odbila v roke Gašperju Marguču, do konca tekme je bilo okoli tri sekunde, Čeh se je vrgel na Marguča in ga podrl medtem, ko je Slovenec podajal v protinapad Mačkovšku. Storjen je bil očiten prekršek in Marguču je bila zagotovo onemogočen strel proti golu oziroma podaja. Toda portugalska sodnika se v nasprotju z litovskima sodnikoma nista odločila za ogled posnetka in sta, ko je Mačkovšek žogo ujel, odpiskala konec tekme.

Vsekakor vsaj zelo sporna odločitev oziroma še enkrat potrjeno dejstvo, da lahko sodniki odločilno vplivajo na razplet tekme.

Članki iz rubrike