požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
4 24.01.2018 12:01:43

VUJOVIĆEV glas v deveto vas! FANTASTIČEN španski odziv na 'GROŽNJE S SMRTJO in samomorom'

Reuters
Že zdaj legendarna minuta odmora močno odmeva tudi v Španiji.

Kot si lahko še enkrat ogledate na tej povezavi, je slovenskemu selektorju ponovno uspela minuta odmora, o kateri govori vsa država. Pa ne samo to. Vujovićev 'Ubiću tebe i sebe. Ubiću nas na mestu,' kar si drznemo zapisati v originalu, močno odmeva tudi v ostalih državah nekdanje Jugoslavije, prav tako pa v Španiji, ki je bila seveda slovenska nasprotnica na tej tekmi. Jasno, Vujovićeve 'grožnje' so bile ravno na temo španskega igralca Joana Canellasa.

"Če te Canellas 'predribla', bom ubil tebe in sebe. Ubil naju bom na mestu. On je že davno mrtev," je Vujović v edinstvenem slogu naročal Blažu Blagotinšku, češ da je njegov nasprotnik povsem izven forme in popolnoma utrujen. Posnetek si ogledujejo tudi v Španiji, kjer pa mnogi mediji ugotavljajo, da je pristop slovenskega selektorja deloval in da mu je težko očitati kakršnokoli neresnico. čeprav so ga označili za neverjetnega in v Španiji nepredstavljivega.

"Moramo biti iskreni, Canellasa res ni bilo nikjer, dosegel je le en zadetek in bil povsem neviden. Na drugi strani pa je bil Blagotinšek odličen v napadu in še boljši v obrambi - za Španijo je bil neprehoden zid," priznavajo pri slovitem časniku AS in dodajajo, da je Vujović ne glede na bizaren slog očitno vedel, kaj govori. In predvsem, kaj hoče.    

Članki iz rubrike