Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
0 24.01.2018 10:29:51

VID KAVTIČNIK (tudi) o tem, ali so bili res kot avtomobili brez bencina. Pred SPOPADOM s ČEHI pa poudarja ...

Martin Metelko
Po veličastni zmagi nad Španijo slovenski reprezentanti odštevajo ure do naslednjega izjemno pomembnega obračuna v Varaždinu.

"Mislim, da smo jih nadigrali kar med vso tekmo. Ves čas smo bili spredaj in imeli vse v svojih rokah. Mogoče so nas potem malo presenetili z globoko obrambo 5-1, ampak kljub temu smo dvoboj lepo pripeljali do konca," je po zmagi nad Španci med drugim dejal Vid Kavtičnik. "Pokazali smo od začetka do konca, da smo verjeli vsi. Vemo, da se lahko postavimo po robu najboljšim reprezentancam, kar smo dokazali že v prvem delu proti Nemcem in zdaj spet proti Špancem," je pristavil slovenski kapetan in misli usmeril v današnje popoldne: "Bodimo pozitivni in recimo, da so imeli Čehi tekmo še zvečer, za nami, tako da bodo imeli še nekaj manj počitka. Nič, gremo še enkrat na vso moč in upam, da bomo ponovili tako lepo predstavo. Gremo na zmago, upam da pred tako publiko kot v torek."

Selektor Veselin Vujović je v pričakovanju obračuna s Španci o stanju svojih izbrancev govoril, da so kot avtomobili brez bencina, vendar Videk se z njim ni čisto strinjal. "Vedno dajemo vse od sebe, tako na treningih kot tekmah. Na to s Španci smo se pripravili enako kot na vse ostale. Ni nam bilo treba govoriti o pomembnosti, kajti dobro smo se zavedali, kaj nas čaka," je poudaril izkušeni Velenjčan.

Članki iz rubrike