Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
3 24.01.2018 10:01:49

Saj to je NEVERJETNO! Veselin Vujović je razkril, kaj sta mu pred tekmo rekla ROMUNSKA SODNIKA!

Martin Metelko
Po sicer sijajni zmagi na Španijo, ki je ob idealnem razpletu na tekmi med Makedonijo in Češko Slovenijo ohranila med živimi v igri za polfinale.

Že v prvem delu je ogromno prahu dvignila romunska sodniška dvojica Din in Dinu, ki sta pustila svoj neizbrisen pečat na slovenskem obračunu z Makedonijo, ki so jo varovanci Veselina Vujovića izgubili in s tem izgubili tudi dragocene točke.

In še več prahu sta dvignila, ko sta se spet pojavila kot glavna sodnika na tekmi Slovenije in tokrat Španije. Selektor slovenske reprezentance je po tekmi zelo slikovito opisal, kakšno je bilo ponovno srečanje s človekoma, ki sta bila v veliki meri zaslužna za zmago Makedonije: "Eden od njiju je pred tekmo prišel do mene in mi dejal, da si je ogledal posnetek naše tekme z Makedonijo. Rekel je, da je zadovoljen, kako je sodil. Rekel je tudi, da sem zanj najboljši trener na svetu in me zelo ceni. Naj se skoncentriram na to, kar delam, onadva pa bosta svoj posel opravila najbolj korektno. Odgovoril sem mu, da se mu zahvaljujem, a se ne strinjam z njim. Potem sva se dogovorila, da raje to pustimo za seboj. Recimo, da sta tokrat sodila relativno dobro."

Članki iz rubrike