pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
35 23.01.2018 08:37:05

Očitno smo v TEŽAVAH! Pogled na sodnika današnje tekme SLOVENIJA - ŠPANIJA je ... preprosto ŠOKANTEN!

www.alesfevzer.com
Če ste mislili, da se sodniška farsa s Slovenijo v glavni vlogi ne more nadaljevati, ste se očitno zmotili.

"Ko sem videl, katera dva sodnika nam sodita, sem takoj vedel, da smo v k*urcu," je po obračunu Slovenija - Makedonija v prvem krogu prvega skupinskega dela dejal slovenski selektor Veselin Vujović. Jasno, šlo je za tisto tekmo, na kateri sta romunska delivca pravice kot prava 'človeka za posebne naloge' sodila tako zelo v prid Makedoncev, da je bilo to pravzaprav smešno. Ne samo posamične odločitve, tudi kriterij je bil grozno v korist Makedonije in bila sta sijajna uvertura v litovski masaker proti Nemčiji.

Spomnili se boste, da Sloveniji sploh nista dovolila hitrega izvajanja sredine, kar je eden od ključnih elementov slovenske igre. Pa tudi sicer sta sodila grozljivo, kar niti ni čudno, glede nato, da v rokometnih krogih veljata za priljubljena izbranca zloglasnega šefa sodnikov pri Evropski rokometni zvezi Dragana Načevskega. No, in izdaj, ko smo vas "prijetno" spomnili vse to, sledi ključen podatek: gospoda Din in Dinu se danes vračata.

Romuna bosta, verjeli ali ne, danes v Varaždinu sodila obračun Slovenije in Španije, ki je za našo reprezentanco ključen v boju za peto mesto, teoretično pa jo lahko obdrži tudi v igri za polfinale. Seveda se takoj spomnimo Vujovićevih besed in se lahko le vprašamo: Ali smo tudi tokrat v k*rcu. Ali pa bo "naloga" Romunov na tej tekmi. Morda nas lahko tolaži, da bi Makedoncem tokrat precej bolj odgovarjala slovenska zmaga. Nam pa seveda makedonski poraz.     

Članki iz rubrike