Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

muk
muk
23 22.01.2018 11:52:41

Sosedi so BESNI! Veselin VUJOVIĆ je s svojo izjavo o 'vukoje*ini' na Hrvaškem zakuhal pravi ŠKANDAL!

Grega Wernig
Če ga imate radi ali ne, ob Veselinu Vujoviću je le redkokdaj dolgčas, Vuja pred mikrofoni skoraj nikoli ne razočara. Brez dlake na jeziku, neposreden, zabaven, vulga... Ljudski.

V iskanju materiala in sočnih izjav tako tudi novinarji drugih držav, v prvi vrsti seveda tisti s hribovitega Balkana, kjer je (p)ostal neka kultna figura, kot jastrebi prežijo na karizmatičnega Črnogorca. In slednji jih oziroma nas nikoli ne pusti na cedilu. Tokrat je s svojo sočno izjavo o Svetem Martinu na Muri, ki je v teh dneh drugi dom slovenskih rokometašev, stopil na žulj gostiteljem Hrvatom.

"Prvič na velikem tekmovanju imamo tri dni premora. Iskreno, ne vem, kaj bomo počeli v tisti 'vukojebini', kako se že imenuje, San Martin, kjer ni ničesar, ne volka ne čuka." V originalu se slednje seveda precej bolje sliši. "Ni vuka, ni ćuka". "Nekaj si bomo izmislili, razmišljam, da bi jih za en dan pustil domov, saj smo tu, na meji s Slovenijo," je po tekmi z Dansko dejal slovenski selektor.

Besede, ki na Hrvaškem niso bile sprejete ravno z navdušenjem. "Ni dvoma, da je govora o odličnem trenerju, zanimivem in zabavnem tudi za novinarje in javnost, toda (znova) je šel predaleč. Zamislite si, da bi hrvaški selektor ali kdorkoli drug rekel nekaj podobnega o kakšnem kraju v Sloveniji. Čeprav je Sveti Martin vas z dva tisoč in pol prebivalci, si ni zaslužil, da ga slovenski selektor tako zaničuje. Prepričani smo, da reprezentancam v hotelu nič ne manjka, navsezadnje pa ni to srednješolska ekskurzija, ampak evropsko prvenstvo," je denimo zapisal novinar Sportskih novosti.

Članki iz rubrike