profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
130 19.01.2018 10:51:28

Veliki slovenski strokovnjak z BRUTALNIM napadom na Vujovića: To, kar si je privoščil, je CIRKUSANTSTVO, njegove grožnje ...

Reuters
Pred tekmo z Dansko se je z zelo ostrimi besedami selektorja Veselina Vujovića lotil dolgoletni slovenski trener dr. Marko Šibila.

Šibila, ki je trenutno trener rokometnega kluba Maribor in je v preteklosti vodil številne slovenske klube, je predstavil svoj pogled na celotno dogajanje v preteklih dneh in zelo šokiral rokometne navdušence s svojim razmišljanjem o selektorju Veselinu Vujoviću in njegovem obnašanju ter izjavah o sodnikih. "Odločitev, da slovenska rokometna reprezentanca ostane na evropskem prvenstvu, zame ni bila težka. Tovrstne grožnje mi niso blizu. Tako razmišljajo vroče glave. Vesel sem, da je prevladal razum. Če bi odšli, ne bi bili zrela reprezentanca," je v kolumni za Večer uvodoma razmišljal Šibila. 

Z zelo ostrimi besedami pa je obsodil obnašanje Veselina Vujovića tako po tekmah z Makedonijo kot Nemčijo: "Zadnje dneve je bilo narejenih veliko analiz o sojenju na prvih dveh tekmah slovenske reprezentance. Ob tem sam izpostavljam čustvene manipulacije selektorja Veselina Vujovića. Kot trenerja ga cenim, a takšne izpade mu zelo zamerim. Za slovenski rokomet je izredno slabo, če prek njega prihajajo na dan krilatice, kot so: mi smo majhni, vsi so proti nam. Neprimerne so bile njegove reakcije na vsako sodniško potezo, ki jih je nadgradil z žaljenjem odgovornih na evropski rokometni zvezi z debili. Privoščil si je tudi cirkusantstvo na tekmi z Nemčijo. To je slabo tako zanj kot za slovenski rokomet, ki ga on kot uradna oseba v teh dneh predstavlja. To je nedopustno."

Celoten članek si lahko preberete na TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike