franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ru
ru
1 18.01.2018 08:44:02

VROČE! ŠEF RZS razkril vsebino pogovora s ČEFERINOM po epski KRAJI: Poklical me je po tekmi z Nemčijo in mi povedal, da ...

Martin Metelko
Med številnimi, ki so v teh dneh poklicali Franja Bobinca, je bil tudi prvi mož Uefe.

Po odmevni sredini tiskovni konferenci, na kateri so vodilni možje RZS sporočili, da naša reprezentanca ostaja na evropskem prvenstvu, je Franjo Bobinac razkril vsebino zanimivega telefonskega pogovora, ki se je zgodil po "zloglasnem" dvoboju izbrancev Veselina Vujovića, ki je sončno stran Alp dvignil na noge. Prvi mož slovenskega rokometa je bil v navezi s prvim možem evropskega nogometa, s predsednikom Uefe.

"S Čeferinom sva prijatelja. Poklical me je po tekmi z Nemčijo in dejal, da ni mogel verjeti, kaj je videl. Bil je zgrožen zaradi sodniških odločitev v našo škodo, ne samo tistih ključnih. V nekem trenutku me je vprašal, kaj pomeni, ko sodniki dvignejo roko, oziroma koliko časa mora od takrat miniti, da odvzamejo žogo zaradi pasivnega napada. Dejal mi je, da tega nikakor ne more doumeti. Odgovoril sem mu, da žal tega niti jaz ne razumem. To vedo izključno sodniki?! Evo, proti tem se bomo borili do konca, saj moramo zmanjšati subjektivne ocene sodnikov. Verjamem, da bomo dobili podporo večine držav, saj je take stvari enostavno treba eliminirati iz tega športa," je za Sportske novosti povedal Franjo Bobinac.

Mu je Aleksander Čeferin morda kaj svetoval? "Nič mi ni svetoval, sva pa dolgo govorila in se strinjala, da moramo nadaljevati v naši nameri. Spremembe so v tem sijajnem športu, ki ga po statističnih podatkih v Evropi spremlja 115 milijonov ljudi, potrebne," je odvrnil predsednik RZS.

Članki iz rubrike