900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Ru
Ru
16 17.01.2018 22:33:25

VELIKAN! Ko boste videli, kako je VUJOVIĆ pospremil zmago in opravil s PRETEKLOSTJO, boste stoje zaploskali!

Martin Metelko
če ste pričakovali nadaljnje obračunavanje, ste dobili nekaj povsem drugega.

"Čestitam svojim fantom in tudi Črnogorcem, še posebej pa fenomenalnemu občinstvu, ki so nas prišli bodrit v teh dneh. Zdaj gremo iz tekme v tekmo, mirni smo. Upam, da bomo dobili nazaj to, kar smo izgubili v prvem delu tekmovanju, tako po lastni kot po tuji krivdi. Veliko moramo še postoriti, če se želimo uvrstiti v polfinale," je po veliki zmagi za TV Slovenija povedal selektor Veselin Vujović. Mirno preudarno, tudi s kakšnim korakom nazaj in priznanjem delne lastne krivde. 

Skratka, kot pravi šampion in velikan, ki je s tokratnim nastopom resnično navdušil. Pogledal je v prihodnost, se zgolj elegantno dotaknil preteklosti in napovedal boj za velike, tudi za največje stvari. Enako trezno pa je tudi analiziral zmago. 

"Nismo pričakovali, da bomo že v prvih 30 minutah premagali ekipo, ki se prav tako bori za napredovanje v drugi del. Morda smo bili malce čustveno izpraznjeni po vsem, kar se je dogajalo na tekmi proti Nemčiji, zato smo potrebovali nekaj časa, da smo prišli v dvoboj in v pravi ritem. Nato smo ga ujeli in imeli le še manjše težave s tehničnimi  napakami. Posebej sem jezen (v smehu, op. p.) na Zarabca in Bezjaka, od katerih teh napak ne pričakujem, a očitno sta bila tisti čas z mislimi že v Varaždinu," je še povedal za "nacionalko".  

Članki iz rubrike