kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
43 17.01.2018 08:50:47

NEVERJETNO! Vas zanima, KDO NAM BO SODIL tekmo proti Črni gori? ŠOKIRANI SMO! Hm, če je tole naključje ...

www.alesfevzer.com
Sodniški cirkus gre naprej. Hm, no, ali pa ne. Najbolje, da presodite sami.

Potem ko sta nam "pravico" v prvem krogu tako zelo "uspešno" delila Romuna in potem ko sta šla v vseh pogledih v drugem krogu še nekaj korakov naprej zloglasna Litovca, je Evropska rokometna zveza na čelu z makedonskim magom Draganom Načevskim določila še sodnika za tretjo tekmo slovenske reprezentance na tem evropskem prvenstvu. Za odločilno proti Črni gori, ki jo bo Slovenija ob 20.30 igrala, če se seveda že pred tem ne odloči za odhod prvenstva.

Veliko vprašanje pa je, ali bo določitev sodnikov za tretjo tekmo imela kakšen vpliv pri odločanju, ali prvenstvo zapustiti. Kajti, verjeli ali ne, Načevski je določil, da bosta derbi nekdanje Jugoslavije sodila sodnika s tega področja. A ne kdorkoli. Potem ko se je Slovenija znašla v vuharju sodniške afere prvenstva na Hrvaškem in je tudi razburila precej negativno nastrojeno hrvaško javnost, ji bosta zdaj sodila ... Hrvata.

Da, tako je, za sojenje sta bila določena hrvaška sodnika Matija Gubica in Boris Milošević. Še naprej torej lahko le sanjamo o kakšnih skandinavskih ali zahodno-evropskih sodnikih, še tretjič bomo v tem pogledu imeli opraviti z vzhodom. Za nameček pa s predstavnikoma države organizatorke spornega turnirja in države, ki je s Slovenijo treutno vse prej kot v bleščečih odnosih. Pa si mislite, kar si hočete ...   

Članki iz rubrike