pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ru
ru
19 16.01.2018 12:04:11

SRAMOTA! Udarili z vso silo po Veselinu Vujoviću! Kako bi se končalo, če bi dejansko branil 7-metrovko ...

Selektor slovenske reprezentance ne more doumeti odločitve litovskih sodnikov.
www.alesfevzer.com
Nemci so po včerajšnji tekmi evropskega prvenstva med Slovenijo in Nemčijo z vso silo udarili po slovenskem selektorju Veselinu Vujoviću.

Dvoboj med Slovenijo in Nemčijo je dvignil ogromno prahu. Za to sta poskrbela litovska sodnika, ki sta okradla Slovenijo in ji vzela več kot zasluženo zmago. S sodniškimi odločitvami se nikakor ni mogel pomiriti niti slovenski selektor Veselin Vujović, ki je protestiral, njegovo obnašanje pa so ostro obsodili na nemški javni televiziji ARD. 

Nemška javna televizija ARD je po tekmi seveda opravila analizo s številnimi strokovnjaki v studiu. Zanje situacija ni bila sporna in sedemmetrovka Nemcev upravičena ob izključitvi Blagotinška.

Toda zmotilo jih je tudi obnašanje slovenskega selektorja Veselina Vujovića. "Rad bi videl, kako bi se končalo, če bi dejansko lahko branil sedemmetrovko," je najprej razlagal strokovnjak in nekdanji reprezentant Dominik Klein in v precej manj šaljivem tonu dodal. "To je absolutno nešportno, kar je počel Vujović. To ne sodi na prvenstvo."

"Menim, da bo vsa situacija ostala skrita, ker bo že tako prepolno poročilo tekme. V dramaturgiji dogodkov bo ta scena ostala pozabljena. Najbolje, da si rečejo, 'ah pustimo to'. Vujović je že tako sporen zaradi še hujših stvari, tako da je bilo to povsem neškodljivo. Je pa nešportno in nespoštljivo do tekmeca. To, kar je potegnil za seboj tudi na tribunah, je glavna nešportnost. S tem je mobiliziral maso ljudi," je dejal rokometni analitik Florian Naß.

Analizo ARD-ja najdete TUKAJ

Članki iz rubrike