Mobilna verzija
ru
ru

Tragični junak Slovenije: PONIŽAN SEM! Ne sodniki, povem vam, kaj je bilo dejansko KRIVO za naš poraz!

Martin Metelko

Ena od svetlih točk bolečega poraza v prvem krogu evropskega rokometnega prvenstva je bil s svojimi obrambami Matevž Skok.

Izkušeni vratar, ki je še nedolgo tega branil za Zagreb, je na prvi tekmi slovenske reprezentance v hrvaški prestolnici zbral 14 obramb, velikokrat je bil tisti, ki je poskrbel za to, da se Makedonci niso bolj približali ali pa bolj odlepili. 

Toda na koncu ni bilo dovolj niti to, Slovenija je v izjemno živčni, nenavadni (tudi zaradi sodniških odločitev) in naporni tekmi na koncu klonila, Skok pa se za razliko od selektorja Veselina Vujovića ni dotaknil sodniškega kriterija obeh Romunov, temveč je brez dlake na jeziku razkril to, kar je bilo na prvi tekmi narobe v igri slovenske reprezentance. "Težko karkoli rečem. Jezen sem, žalosten, ponižan. Meni se je zdelo, kot da nekako nočemo, ne gre, nekako nismo našli rešitve, da bi jih premagali. Makedonci niso tako dobri, kot smo bili mi slabi. Na žalost smo to priložnost izpustili iz rok in morali bomo kožo reševati na drugih tekmah," je v izjavi za 24ur povedal Skok.