Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

ru
ru

ŠALJIVO ali SKRAJNO ŽALJIVO!? Makedonski navijači so pečenega PRAŠIČA oblekli v SLOVENSKI dres z zelo pomenljivim NAPISOM! (foto)

Martin Metelko

Makedonci so pozno v noč proslavljali veliko zmago svoje reprezentance nad Slovenijo.

Medtem, ko so slovenski rokometaši razočarano zapuščali zagrebško Areno po zelo bolečem porazu z Makedonijo, so številni navijači v rdeči in rumeni kombinaciji navijačih oblačil pozno v noč proslavljali veliki uspeh svoje reprezentance. Ta je bil še slajši zaradi dejstva, ker so premagali tretjo reprezentanco z zadnjega svetovnega prvenstva in ker so njihovi ljubljenci uspeli ugnati mojstra rokometa, Veselina Vujovića, ki je še kako znan makedonskim navijačem.

Navijaška skupina z imenom 'makedonski partioti' pa se je slavja lotila na skrajno nenavaden način. Glavna specialiteta po tekmi je bilo namreč pečenega prašiča, ki je nosilo slovenski dres in napis 'Vujo Majstore', navijači pa so se ponosno fotografirali s 'pečenim Vujovićem'. Mnogi so to gesto ocenili kot izvirno šalo, spet drugje je naletela na veliko ostrejši odziv. Še več, mnogi so jo na družbenih omrežjih ocenili za zelo neokusno šalo in da bi si rokometni strokovnjak kot je selektor Slovenije zaslužil veliko več spoštovanja.

vujo majstore makedonija
sportmedia.mk

vujo majstore makedonija
sportmedia.mk