Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 28.11.2017 15:28:41

Šok za slovenske rokometašice: huda poškodba pomembne članice reprezentance

www.alesfevzer.com
Slovenska ženska članska rokometna reprezentanca se bo po vrnitvi iz Francije, kjer je minuli konec tedna igrala na pripravljalnem turnirju, danes zbrala v Laškem, kjer bo opravila sklepni del priprav na svetovno prvenstvo. To bo minilo brez Polone Barič, ki se je v Franciji poškodovala, strgala si je sprednje kolenske križne vezi.

Petindvajsetletna Primorka, ki se je poškodovala na nedeljski tekmi proti Franciji v Parizu, je opravila pregled z magnetno resonanco, ki je pokazal strgane sprednje kolenske križne vezi. Baričeva, sicer članica Krima Mercatorja, bo morala tako prestati operacijo in vsaj šestmesečno rehabilitacijo, zaradi česar je njena sezona že predčasno končana, so sporočili z Rokometne zveze Slovenije.

V Laškem bo tako zadnje treninge opravilo osemnajst igralk, ki se jim bo znova pridružila tudi Neli Irman. Ta je morala zaradi osebnih zadev izpustiti turnir v Parizu ter se vrniti v Švico, kjer živi in dela. Selektor Uroš Bregar, ki je bil s pristopom igralk na tekmah proti Angoli in Franciji zelo zadovoljen, bo seznam 16 rokometašic, ki bodo odpotovale v Nemčijo, določil v četrtek zvečer, po poškodbi Baričeve in dejstvu, da Elizabeth Omoregie še nima pravice nastopa, pa se bo tako moral zahvaliti le še eni igralki.

polona baric krim
www.alesfevzer.com



Slovenija bo prvo tekmo odigrala v soboto, 2. decembra, ob 14. uri proti bronasti Franciji z minulega EP, proti kateri je v nedeljo v Parizu izgubila z 18:26, že naslednji dan pa jo ob 14. uri čaka obračun s petouvrščeno ekipo lanskega prvenstva Romunijo. Z ekipo, ki jo vodi Ambros Martin, se je Slovenija na velikih tekmovanjih doslej pomerila le enkrat - leta 2003 je bila boljša s 30:28.

Članki iz rubrike