andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 26.11.2017 20:57:01

Slovenske rokometašice izgubile s Francijo, poškodba kolena Polone Barič

Slovenska ženska članska reprezentanca je v Parizu na pripravljenem turnirju izgubila proti Franciji z 18:26. Selektor slovenske vrste Uroš Bregar je ostal brez Polone Barič, ki si je v prvem polčasu poškodovala koleno.

Bregar je kljub porazu zadovoljen z igro slovenskih rokometašic, predvsem v drugem polčasu, na splošno pa tudi s pristopom njegovih izbrank na celotnem turnirju, na katerem se je slovenska izbrana vrsta pomerila s kar dvema ekipama, s katerima bo zaigrala tudi na svetovnem prvenstvu v Nemčiji. V prvi tekmi je bila Slovenija z 31:25 boljša od Angole, v finalu je danes klonila proti Franciji z 18:26.

Največje skrbi trenutno povzroča zdravstveno stanje Polone Barič, ki si je že v prvem polčasu poškodovala koleno in že med tekmo odšla v bolnico na pregled in preiskave, ki bodo pokazale za kako resno poškodbo gre.



"Turnir v Franciji bi ocenil kot uspešen, grenek priokus pa mi daje le poškodba Polone Barič. Dekleta, priložnost za igro sem dal vsem, so se v petek proti Angoli borile vseh 60 minut, moramo pa vedeti, da so tekmice prišle na tekmo neposredno z letališča in nas vzele tudi malo z levo roko, česar se zavedamo, a smo vseeno zasluženo zmagali. Bo pa tekma na svetovnem prvenstvu nekaj povsem drugega, saj bodo hitre in agilne angolske igralke zagotovo pokazale zobe. V finalu proti Franciji se je predvsem pri mladih igralkah poznala trema, imeli smo precejšnje težave v napadu, saj smo v prvem polčasu zadeli le petkrat. V garderobi smo se med polčasom dogovorili, da je potrebno zaigrati bolj hrabro, kar se je tudi zgodilo in igra je bila precej boljša, tak pa tudi rezultat," je dejal Bregar.

Prva strelka Slovenije na tekmi s Francijo je bila Alja Koren s petimi goli.

Značke: rokomet, ženske

Članki iz rubrike