Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 12.06.2017 20:54:15

Vujović ostal brez Blaža Janca

Grega Wernig
Selektor slovenske reprezentance Veselin Vujović je po zadnjem treningu v Zrečah določil 17 rokometašev, ki bodo odpotovali v Schaffhausen in kandidirali za nastop na sredini tekmi proti Švicarjem.

Reprezentanca je v odličnih pogojih končala osemdnevne priprave na peto kvalifikacijsko tekmo v boju za EP 2018, ki bo na sporedu v sredo ob 20.15 v Švici. V Schaffhausen, kjer bo Slovenija nastanjena v hotelu tik ob dvorani, bo reprezentanca s 17 rokometaši odpotovala zjutraj z ljubljanskega letališča, šestnajsterica za tekmo pa bo znana v sredo dopoldne po tehničnem sestanku.

Selektor Vujović se je odločil, da v Švico ne odpelje Nejca Cehteta, Klemna Ferlina, Gregorja Potočnika ter Blaža Janca, ki si je na enem izmed zadnjih treningov zvil gleženj in je vprašljiv tudi za nastop na zadnji, odločilni tekmi kvalifikacij proti Portugalski v soboto, 17. junija, ob 20.00 v Kopru. Janc trenutno opravlja intenzivno fizioterapijo z reprezentančnim terapevtom Žanom Rantom Roosom in se bo ekipi, tako kot ostala trojica, priključil v četrtek v Izoli.



Vujović je v ekipo za tekmo proti Švici uvrstil naslednje igralce: Matevž Skok, Blaž Blagotinšek, Matic Verdinek, Gašper Marguč, Jure Dolenec, David Miklavčič, Tilen Kodrin, Matej Gaber, Marko Bezjak, Saša Barišić, Jan Grebenc, Miha Zarabec, Igor Žabič, Borut Mačkovšek, Žiga Mlakar, Patrik Leban in Urh Kastelic.

Zanimanje za tekmo v Kopru je zelo veliko, zato pri Rokometni zvezi Slovenije vsem športnim ljubiteljem svetujejo, da si vstopnice zagotovijo čim prej in ceneje v predprodaji na bencinskih servisih Petrol in ostalih prodajnih mestih sistema Moje karte.

Članki iz rubrike