mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.05.2017 18:40:01

Kavtičnik bo rehabilitacijo opravljal tudi na Ponyju

Grega Wernig
Kapetan slovenske moške rokometne reprezentance Vid Kavtičnik, ki si je na svetovnem prvenstvu 2017 poškodoval koleno, bo rehabilitacijo odslej opravljal tudi na novem kolesu Pony.

Eden najboljših slovenskih rokometašev vseh časov, ki je januarja osvojil že drugo medaljo na velikih tekmovanjih, si je v boju za bron proti Hrvaški strgal sprednje kolenske križne vezi, zaradi katerih je moral prestati operacijo in je v procesu dolgotrajne rehabilitacije.


Ker je za uspešno saniranje tovrstne poškodbe potrebno veliko kolesariti, se je podjetje GOR kolesa odločilo, da Kavtičniku podari Ponyja ter se mu tako zahvali za žrtvovanje na eni izmed najbolj zgodovinskih tekem slovenskega športa ter obenem čestita za vrhunski dosežek.

"Ponosen sem, da lahko vozim Ponyja, ki sem si ga želel že od malih nog, zato se podjetju GOR kolesa zahvaljujem za to lepo gesto. To je res legendarno kolo, za katerega bi bilo škoda, da bi šlo v pozabo, zato sem zelo vesel, da so v Velenju znova obudili blagovno znamko Rog. Takoj po prevzemu sem Ponyja že preizkusil in z njim naredil nekaj kilometrov, tako da lahko rečem, da ni le izjemno lep, temveč tudi zelo kakovosten, vožnja pa udobna in ga priporočam vsem. Če bi bil kolesar, bi se morda kar na Tour de France prijavil z njim, tako dober je," je ob tem za spletno stran rokometne zveze dejal Kavtičnik.

Članki iz rubrike