Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

STA
STA

Dujšebajeva bo na poljski klopi zamenjal Przybecki

Trener Wisle Plocka Piotr Przybecki je novi selektor poljske moške rokometne reprezentance. Przybecki bo poljske rokometaše vodil do olimpijskih iger v Tokiu leta 2020, na klopi pa je zamenjal Talanta Dujšebajeva, ki je odstopil po porazu z Belorusijo v kvalifikacijah za nastop na EP 2018 na Hrvaškem.

Poljski rokometaši imajo po štirih odigranih krogih kvalifikacij v skupini 2 le eno točko in so na zadnjem mestu brez možnosti, da bi prihodnje leto zaigrali na Hrvaškem. Takoj po porazu z Belorusi se je Dujšebajev, sicer trener ekipe Vive Kielce , odstopil z mesta selektorja poljske izbrane vrste, danes pa je vodstvo poljske rokometne zveze 44-letni Przybecki, ki bo še naprej vodil tudi Wislo Plock.

Przybecki bo poljsko reprezentanco, za katero je igral na 131 tekmah, prvič vodil junija na pripravljalnem turnirju na Norveškem, nato pa Poljake čakata še kvalifikacijski tekmi s Srbijo in Romunijo. Po besedah vodstva poljske rokometne zveze bo njegov glavni cilj uvrstitev na olimpijske igre v Tokiu.

Značke: rokomet , sta